Augmenta la venda d’immboles de luxe

AUGE AL SECTOR RESIDENCIAL DE LUXE A ESPANYA. Augmenta la compravenda d’immobles de luxe a Espanya. Segons dades de diverses consultores immobiliàries de prestigi, l’adquisició d’habitatges de luxe va créixer més d’un 30% el 2016. Així ho acrediten les xifres. Aquesta tendència positiva s’inicia al 2014 i prossegueix al 2015 i es confirma el passat any.

Casa de luxe en venda Eivissa
Vila de luxe per comprar o llogar a Eivissa.
Totes les previsions apunten que l’any 2017 que acabem d’estrenar sigui un bon any en la venda de propietats d’alt standing, consolidant l’enlairament definitiu del sector. L’interès en les propietats serà tant per a habitatges de recent construcció com de segona mà. També augmentarà la rehabilitació de cases de luxe, tot això emparat per la volta del crèdit hipotecari i els baixos interessos que tenen els bancs. ELS COMPRADORS ESTRANGERS SEGUIRAN SENT ELS MÉS ACTIUS. Es preveu una arribada nombrosa de potencials compradors internacionals, tot i que també s’espera la tornada de adquirents nacionals en el sector immobiliari espanyol. L’estimació prevista és un fort augment de l’interès per part d’inversors d’Orient Mitjà i dels Estats Units d’Amèrica, situació que ja va començar a notar-se al terme de 2016. Així mateix, s’estima que els ciutadans del Regne Unit, tot i el Brexit i el descens de la moneda britànica, continuaran sent els compradors estrangers més actius en l’actual 2017. a més, els compradors internacionals han tornat a interessar-se pel mercat immobiliari d’Espanya, gràcies al descens de preus i les grans oportunitats d’inversió la majoria de compradors estrangers del nord d’Europa solen buscar cases unifamiliars d’alta gamma, amb vistes al mar i en urbanitzacions de luxe que estiguin a prop del centre de la ciutat. BARCELONA I MADRID CIUTATS PREFERIDES PER COMPRAR HABITATGES DE LUXE Segons Luxury Spain, Barcelona ocupa el primer lloc en vendes d’habitatges de luxe a Espanya, seguida de Madrid, Eivissa i Mallorca.

Immoble de luxe en venda a Barcelona
Casa de luxe a Pedralbes, Barcelona
A Barcelona el districte més desitjat és l’Eixample i les localitats de la comarca del Maresme segueixen tenint un atractiu especial per a l’inversor internacional. Són zones tranquil·les i segures, amb bones comunicacions, excel·lent clima tot l’any, àmplia oferta gastronòmica, cultural i d’oci. A més, compta amb bones escoles internacionals i de negocis, cosa que es té molt en compte a l’hora d’adquirir un habitatge de luxe per part del comprador forà. Madrid per la seva banda és El Retiro el districte més sol·licitat per compradors internacionals i espanyols d’alt poder adquisitiu. El barri de Salamanca i la Milla d’Or són els que més atrauen ciutadans britànics. Chamberí d’altra banda desperten l’interès d’habitants escandinaus de Noruega i Finlàndia.

Districte Parc del Retiro_ Madrid
Parc del Retiro, Madrid
Si vols aprofitar el bon moment per comprar un immoble de luxe a Espanya. No perdi l’oportunitat de consultar totes les nostres propietats en HJAPÓN. Trobareu una gran varietat d’habitatges a https://hjapon.com/

Encuentre la casa de sus sueños

Open chat - Abrir chat
Hello, Hola 👋
Can we help you?
Cómo podemos ayudarte??
Call Now Button